Ek Sınavlar Hakkında Duyuru

Sevgili Öğrenciler,

14-15-16 şubat 2024 tarihlerinde bölümümüzde Ek Sınavlar yapılacaktır. Hali hazırda ek sınavlara girebilecek durumda olan veya bütünleme sınavlarının açıklanması sonucunda ek sınavlara girebilecek duruma kavuşacak öğrencilerimizin dilekçeyi doldurarak ıslak imzalı bir şekilde 12 Şubat Pazartesi saat 23.59 a kadar bölüm e postasına yani

matematik@karatekin.edu.tr

ye mail atmaları gerekmektedir. Dilekçe doldurulmadan sadece mail ya da mesaj atılması kesinlikle yeterli değildir. Sizden gelen dilekçelerin ardından sınav programı yapılacak ve bölüm sayfasında paylaşılacaktır. Program için sayfayı takip ediniz.

Ek sınav: Azami süre sonunda kayıtlı olduğu programdan mezun olamayan öğrencilerden almadığı ve/veya alıp da devam koşulunu yerine getirmediği ders sayısı altı ve daha fazla olanlar hariç diğer öğrencilere, sınava girme koşullarını yerine getirdiği halde başarısız oldukları bütün dersler için iki ek sınav hakkı verilir. Bu sınavlar sonunda başarısız ders sayısını beş derse indirenlere bu beş ders için üç yarıyıl, ek sınavları almadan beş derse kadar başarısız olan öğrencilere dört yarıyıl, bir dersten başarısız olanlara ise sınırsız sınav hakkı tanınır. Açılacak sınavlara, üst üste veya aralıklı olarak toplam üç eğitim-öğretim yılı hiç girmeyen öğrenci, sınırsız sınav hakkından vazgeçmiş sayılır ve bu haktan yararlanamaz.

Yayınlanma Tarihi: 09 Şubat 2024 Cuma
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024 Cuma